Tarragona acull avui l’inici de la campanya “Aquest estiu anima’t a donar sang”

Tarragona acull avui divendres la inauguració de la campanya de donació d’estiu del Banc de Sang i Teixits per animar-nos a donar sang abans de marxar de vacances o durant els dies festius. La Rambla Nova, a l’altura del Col·legi Santa Teresa de Jesús, acull una gran festa de la donació de 10 a 13 h i de 17 a 21 hores, on es pot fer donació de sang i gaudir d’activitats per a tots els públics.

El Banc de Sang calcula que, fins a finals d’agost, els hospitals catalans necessitaran 35.000 donacions de sang per atendre tots els malalts i accidentats. Per això, es fa una crida perquè ens apropem als hospitals i a les campanyes de donació organitzades arreu de Catalunya.

Durant la campanya d’avui divendres, a més de poder donar sang, els assistents podran gaudir de diverses activitats relacionades amb la campanya d’estiu. La música serà present sempre a la festa, i els donants podran escoltar-la en auriculars durant la seva donació. Una altra activitat destacada serà el taller de GIFs, on tothom podrà fer-se el seu propi GIF de la donació de sang per a compartir a les xarxes socials o a WhatsApp. Un segon taller permetrà als participants planxar un transfer de la campanya a la seva roba o a qualsevol complement que vulguin.