L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Constantí organitza un nou curs de premonitors

Un total de 10 joves estan realitzant, durant aquest mes de juliol, un curs de premonitors en temps de lleure, organitzat per l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Constantí. Es tracta d’un curs plantejat com a una introducció al món de l’educació en el temps de lleure, adreçat a joves d’entre 14 i 17 anys, que volen col·laborar com a voluntaris en activitats d’educació relacionades amb el lleure infantil que s’organitzen al municipi.
Ho ha explicat a Constantí Ràdio el tècnic de Joventut, Ignasi Manzanares.

Durant el curs, els alumnes aprenen les funcions del monitor/a, jocs dinàmics, tallers i altres recursos educatius. Es realitza en dobles sessions setmanals, els dimecres i dijous de 10 a 13 h. Ignasi Manzanares explica que el darrer dia de curs serà el 26 de juliol i coincidirà amb la realització d’una gimcana infantil al carrer Major.

El curs és una de les activitats incloses en la programació de l’Estiu Jove 2019, que té com a objectiu atendre les necessitats d’oci i de lleure dels infants i joves durant el període de vacances escolars.