El grup de vent de l’Escola de Música de Constantí omple Centcelles

El Grup de Vent de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” ha protagonitzat aquest dijous, 11 de juliol, la segona actuació del Cicle de Concerts a Centcelles d’aquest 2019. Per segon any consecutiu, l’Escola de Música s’ha incorporat al cartell del cicle. Sota la direcció musical del director de l’escola, Josep Boada, el Grup de Vent està format per alumnes i professors, intèrprets d’instruments de la família de vent-fusta com són la flauta travessera, el clarinet i el saxòfon. El grup treballa un repertori d’estils diversos, sense estar lligat a cap tipus de música en concret.

En aquesta ocasió, la proposta musical plantejada ens ha recordat algunes de les efemèrides musicals d’aquest any 2019. El concert s’obria amb una peça d’Eduard Toldrà, Costa Brava “Allegro con brio”. En el repertori es van interpretar peces d’Astor Piazzolla “Libertango”, una selecció de peces dels Beatles o “Circle of life” d’Elton John, una peça de la BSO de la pel·lícula “El rei Lleó”. Ja a la segona part del concert van sonar peces com el “Send in the clowns” d’Stephen Sondheim, “Petit Fleur” de Sidney Bechet, una selecció musical del compositor Henry Mancini, per finalitzar amb una versió del “My way”.

El proper dijous, 18 de juliol, serà el torn del Quintet Montsant, en un concert únic i especial. I és que serà l’única actuació que aquesta formació, un quartet de corda i percussió, oferirà durant aquest any. El Quintet Montsant és una formació integrada per destacadíssims músics d’arrels majoritàriament tarragonines que interpreten una col·lecció de músiques de marcada influència ètnica.