Inici de la campanya ‘Aquest estiu anima’t a donar sang’

Aquest dilluns 8 de juliol s’ha activat la campanya d’estiu per animar-nos a donar sang abans de marxar de vacances o durant els dies festius. La  campanya es posa en marxa just després de l’onada de calor d’aquests dies, que ha reduït un 25% les donacions a Catalunya. El Banc de Sang calcula que fins a finals d’agost, el hospitals catalans necessitaran 35.000 donacions de sang per atendre tots els malalts i accidentats. Per això, es fa una crida perquè ens apropem als hospitals i a les campanyes de donació organitzades arreu de Catalunya.

La campanya d’estiu té com a protagonistes els professionals del Banc de Sang. L’Ernest, la Laura i la Lorena, infermers i biòloga, són la imatge del cartell de la campanya d’estiu d’enguany. Tant ells com l’equip del Laboratori d’Elaboració de Components Sanguinis,  persones d’Atenció al Donant o part de l’equip de comunicació i promoció s’han convertit en la imatge d’uns divertits GIFs animats que serviran per agrair el gest dels donants, i fer-los somriure.

La campanya d’estiu es presenta aquesta setmana a les quatre províncies catalanes, en col·lectes especials de donació de sang, plasma i activitats d’estiu. A Tarragona serà el 12 de juliol durant tot el dia a la Rambla de la ciutat.