Arriba a Constantí una nova edició del “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”

La campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” torna a fer una crida a la solidaritat aquest diumenge, 14 de juliol, per participar d’aquesta jornada solidària amb les persones afectades per aquesta malaltia. Al llarg del dia es realitzaran diverses activitats lúdiques i esportives, en una nova edició del “Mulla’t” a Constantí. Com és habitual, la jornada se celebrarà a les instal·lacions del Club Esplai. S’han organitzat campionats de futbol sala i tennis, a banda de curses de natació.

Des de les 11 a les 14 hores també hi haurà Inflables i jocs infantils. Ja a la tarda, tindran lloc les habituals simultànies d’escacs amb la presència d’Aaron Alfonso i amb la col·laboració del Club d’Escacs Constantí. També a la tarda es farà el tradicional concurs de dibuix i seguidament tindrà lloc una exhibició de country a càrrec de l’Associació Crazy Boots.

A les 20 h tindrà lloc la tradicional ballada de sardanes, amb la col·laboració de la Colla infantil Floquets de Constantí i la Colla del Lledó de la Pobla de Mafumet. La jornada finalitzarà amb l’entrega dels trofeus, abans que l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A protagonitzin el final de festa. Per participar de les activitats us podeu inscriure fins divendres 12 de juliol al taulell d’anuncis del Club Esplai.