Veus-Cor Infantil obre de manera brillant el III Cicle de Concerts a Centcelles

El Grup Veus-Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers ha obert de manera brillant aquest dijous 4 de juliol la III edició del Cicle de Concerts a Centcelles interpretant “Els colos del mar”. Dirigits per Josep Vila Jover, acompanyats de la cantant Rusó Sala i d’un grup de músics encapçalats pel compositor, Eduard Iniesta, van oferir un recorregut per les melodies tradicionals dels pobles que envolten el Mediterrani, mostrant la paleta de colors que sovint il·luminen el nostre mar i, de vegades, l’enfosqueixen.

Les veus blanques de Veus – Cor Infantil Amics de la Unió, van protagonitzar una rumba, una dansa italiana, una cançó d’amor grega, una cançó satírica sobre la contaminació del mar o un cant a la vida de les persones refugiades. Tot plegat envoltat de llums i projeccions audiovisuals que van permetre crear un ambient de calma o agitació depenent de la cançó. L’espectacle va permetre veure dalt de l’escenari prop de 60 persones, entre músics i intèrprets. Considerat un dels cors de més nivell del nostre país, el Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers ha participat en nombrosos festivals internacionals importants i ha estat múltiplement premiat.

El cicle continuarà el dijous 11 de juliol amb el concert que oferirà l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí, que per segon any s’incorpora al cartell d’aquest cicle de concerts a Centcelles. El grup d’instruments de vent-fusta, una formació integrada per alumnes i professors de l’Escola, oferirà un concert al voltant de les efemèrides musicals que es commemoren aquest 2019.