Comencen les activitats d’estiu a la Biblioteca de Constantí

Aquesta setmana s’han iniciat els tallers i les activitats d’estiu que ofereix la Biblioteca Municipal de Constantí, que es realitzen tots els dimarts d’aquest mes de juliol a les 11.30 h, adreçats a infants a partir dels 5 anys. S’han programat tallers per aprendre a fer llibretes i quaderns, tallers per aprendre a fer postals i targetes, tallers per fer lletres de paper i cartró, i tallers de manualitats amb material reciclat. A banda, tots els dijous a la mateixa hora es realitzaran activitats d’estiu com sessions de contacontes, enigmes, endevinalles, poemes o jocs de paraules.

La programació d’estiu de la Biblioteca durant el mes de juliol es complementa amb els habituals clubs de lectura. I, a més, el dimarts 30 de juliol tindrà lloc una activitat emmarcada dintre del projecte “ArTer, Art i Artistes del Territori”, de la Central de Biblioteques de Tarragona. L’activitat, que porta per títol “Fem un mural! La Plaça del Dibuix”, consistirà en la creació d’un mural inspirat en la figura del músic Pau Casals i comptarà amb la presència de la pintora i professora de pintura i dibuix Nuri Mariné.