L’equip femení del Club de Tir amb Arc Constantí, a la final de la Lliga Nacional de Clubs

El Club de Tir amb Arc de Constantí participarà aquest cap de setmana en la final de la Lliga Nacional de Club, que tindrà lloc a Humanes de Madrid. En concret, el club constantinenc participarà amb l’equip format per les tiradores Maria Pitarch, Laura Pullés i Alba Ortega, classificades en segona posició amb la puntuació obtinguda de la participació en els Grans Premis.

En el campionat hi participen els deu millors clubs de tir amb arc classificats, dividits en dos grups A i B. Les de Constantí es troben classificades primeres en el grup B, on disputaran totes les eliminatòries. La final tindrà lloc diumenge. L’entrenador de Club de Tir amb Arc Constantí, Santos López, ha explicat a Constantí Ràdio que espera que les constantinenques “passin perfectament a la final en primer o segon lloc”.

Santos López explica que l’equip de Constantí està format per Èlia Canales, Maria Pitarch, Laura Pullés i Alba Ortega; tot i que Èlia Canales no hi participarà perquè es troba a la World Cup de Berlín.