Es convoca la XIII edició dels Premis Literaris Constantí, amb el tema “Relats d’escola”

Aquesta setmana s’ha convocat la XIII edició dels Premis Literaris Constantí, amb el tema “Relats d’escola”, aprofitant que el 20 de gener de 2020 es commemorarà el centenari de la construcció de l’edifici de les Escoles Velles. Organitzats per Silva Editorial, amb la col·laboració de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Constantí, els premis incrementen cada any la seva participació, consolidant-se com a una fita referent al país. Són milers de participants i centenars els treballs reconeguts i publicats, i procedents de tot el món.

La regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Constantí, Dolors Fortuny, ha explicat a Constantí Ràdio que aquest any s’ha triat el tema “Relats d’escola” per la coincidència amb la celebració del centenari de la construcció de l’edifici de les Escoles Velles.

El concurs és bilingüe (català i castellà) i els millors treballs es publicaran en un llibre que es presentarà durant la Festa Major d’hivern, en l’acte d’entrega d’aquests premis literaris. El termini de presentació es tanca el 30 de novembre de 2019. L’extensió és de 2 a 6 folis i han d’enviar-se al mail: premis.constanti@gmail.com adjuntant al mateix escrit les dades personals de l’autor o autora. Hi ha quatre categories: infants (fins a 12 anys), juvenils (de 13 a 16 anys), júnior (de 17 a 21 anys) i adults (des de 22 anys). El jurat està integrat per diversos professors, escriptors i periodistes en exercici.