Obertes les inscripcions per a la Sortida nocturna al litoral tarragoní

Fins el 15 de juliol està obert el termini d’inscripcions per participar de la Sortida guiada nocturna pel litoral tarragoní (de Torredembarra a Altafulla) prevista per al divendres 20 de juliol. Totes les persones interessades es poden inscriure a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament. El preu de l’activitat és de 3 euros i les places són limitades. Els participants sortiran de Constantí en autobús, i l’hora prevista per a la sortida és a les 19 h. des de la Plaça de les Escoles Velles .

Aquesta sortida guiada pel litoral tarragoní és una de les propostes que s’inclouen dins del cicle “Estiu a la Fresca” que un any més ha programat l’Ajuntament de Constantí durant aquest mes de juliol, amb l’objectiu d’amenitzar les nits d’estiu.