Comencen els tallers i activitats d’estiu a la Biblioteca Municipal

Aquesta Setmana arrenquen els tallers i activitats d’estiu que ofereix la Biblioteca Municipal de Constantí, que es realitzaran tots els dimarts d’aquest mes de juliol a les 11.30 h. adreçats a infants a partir dels 5 anys. Entre els tallers que es realitzaran hi haurà tallers per aprendre a fer les nostres pròpies llibretes i quaderns, tallers per aprendre a fer postals i targetes, tallers per fer lletres de paper i cartró, o tallers de manualitats amb material reciclat.

A banda, tots els dijous , també a les 11.30 h, es realitzaran activitats d’estiu com sessions de Contacontes, enigmes, endevinalles, poemes, jocs de paraules.

La programació d’estiu de la Biblioteca durant el mes de juliol es complementa amb els habituals clubs de lectura. I el dimarts 30 de juliol tindrà lloc una activitat emmarcada dintre del projecte ArTer, Art i Artistes del Territori, de la Central de Biblioteques de Tarragona. L’activitat, que porta per títol Fem un mural! La Plaça del Dibuix, consistirà en la creació d’un muralinspirat en la figura del músic Pau Casals, i comptarà amb la presència de la pintora i professora de pintura i dibuix Nuri Mariné.