L’expresident del CE Constantí, Rodrigo Quesada, rep un reconeixement de la FCF

El Pavelló Esportiu de Roda de Berà ha estat l’escenari triat per albergar la Nit dels Campions a Tarragona 2019. Unes 1.200 persones han assistit aquest passat divendres a l’entrega de premis als campions i campiones de la lliga 2018-2019, i també dels guardons especials que s’han atorgat a diferents personalitats per reconèixer la seva trajectòria dins del món del futbol i futbol sala català.

Durant l’acte també s’ha volgut retre un homenatge especial a Rodrigo Quesada, directiu del Centre d’Esports Constantí des dels seus inicis, ja fa més de 50 anys. Després d’una refundació i diversos campionats i ascensos assolits, Tarragona l’ha homenatjat amb aquest premi especial per reconèixer la seva feina dins del club i del territori tarragoní. L’expresident del CE Constantí, Rodrigo Quesada, ha mostrat a Constantí Ràdio la seva sorpresa i satisfacció pel reconeixement rebut.

D’altra banda, s’ha fet un homenatge a diversos presidents que aquesta temporada han deixat el càrrec de la seva entitat. Per aquesta raó, la Federació Catalana de Futbol els ha volgut retre un petit homenatge per agrair la seva tasca al capdavant dels seus clubs i contribuir a fer un millor futbol i futbol sala català.

A l’acte hi ha assistit l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili; els regidors de l’Ajuntament de Roda de Berà Rosana Dorantes,Antonio Bernal, Albert Martín, Eva Maria Giménez; el vicepresident de l’FCF, Josep Vives; el representant territorial de la Secretaria General de l’Esport, Joan Plana; els directius de l’FCF, Rafael Pinedo i Ricardo Pacheco; el vicepresident executiu del Consell Esportiu del Tarragonès, Pere Valls; els patrons de la Fundació de l’FCF Josep Maldonado i Francesc Ferrer-Val; l’ex president de l’FCF, Andreu Subies; i el president del CE Constantí, Òscar Solé; entre d’altres.